Regler för avbokning, ombokning, sjukdom och vid oväntade händelser

100%-Pengarna-Tillbaka-Garanti!
För dig som bokar och deltar under eventet gäller vår 100%iga garanti för nöjdhet! Efter att ha utbildat och coachat inom detta ämne i flera år är vi så säkra på det vi gör att om du inte är nöjd i slutet av dagen så återbetalar vi hela eventkostnaden. För att nyttja garantin behöver du ha deltagit hela dagen och prata med vår personal på plats i slutet av dagen. 

Avbokning
Avbokning utan kostnad kan ske fram till 30 dagar före kursstart. Därefter är man bunden att betala sin bokade plats oavsett om man närvarar eller inte. Det är tillåtet att överlåta bokad kursplats då den inte är personlig. Faktura för kursen skall vara betald 30 dagar före kursstart om inte annat avtalats.

Ombokning
Ombokning av kurs till annat datum är kostnadsfritt fram till 30 dagar före kursstart. 29-14 dagar före kursstart debiteras 25% av biljettpriset, 13-0 dagar före kursstart debiteras 50% av biljettpriset. Ombokning av kurs är bara möjligt vid 1 tillfälle.

Vid sjukdom
Om du inför kursstart är sjuk och inte kan delta erbjuder vi överlåtelse av plats till en vän/kollega alternativt ombokning enligt ovanstående villkor.

Det oväntade
HeadGain AB behåller rätten att byta kursdatum vid yttre omständigheter och ändrade förutsättningar t.ex. vid pandemi och andra oförutsägbara händelser kan göra att kurser måste ställas in eller bokas om