FAQ

F: Hur lång är kursen?

S: Bokar du Digital eller Exklusiv rekommenderar vi att du går kursen aktivt i 12 veckor. Du har tillgång till kursplattformen tillsvidare och licensen för forum och coaching calls i 6 månader.
Går du endast Livedagen på Steam hotell är den 12 timmar.

 

F: Vad kostar kursen?

S: Det finns tre olika upplägg beroende på vad som passar din livssituation. Du hittar alla priser och paket här.

 

F: Går det att delbetala?

S: Ja, det går att via Klarna, dela upp betalningen på tre gånger. 

 

F: Hur mycket tid tar kursen?

S: Du bestämmer själv i vilken takt du vill ta dig igenom kursmaterialet och hur ofta du vill vara med på coachingsamtalen. För att få så stor utveckling som möjligt uppmuntrar vi dig att vara aktiv under de första 12 veckorna. 

 

F: Vad förväntas jag göra?

S:Innan du börjar kursen får du en länk med en självskattningsutvärdering. Fyll i denna. Den ligger till underlag för resten av kursen. Du kommer även att få fylla i samma självskattning efter 3 månader och 6 månader.

 

F: Vad ingår i Livedagen?

S: I Livedagen ingår kursboken. Du kan alltid hoppa på WOWkursen Digital efter Livedagen.

 

F: Vilka tider gäller för Livedagen?

S: Livedagen börjar med registrering från 08:00, insläpp 8:30 och vi avslutar dagen ca 20:30.

 

F: Vad ingår i Digital?

S: I WOWkursen Digital får du tillgång till kursplattformen där du hittar filmer som går igenom substanserna, stresskartan, fokusfrågor, yoga, andningstekniker, och mycket mer. På kursplattformen finns cirka 25 filmer som är runt 10-15 minuter långa. David JP Phillips står för 85% av innehållet

Du får också tillgång till ett aktivt forum där vi i WOWteamet och alla andra kursdeltagare skriver, diskuterar och hjälper varandra.

Varje vecka kommer du kunna logga in på ett digitalt Coaching call (60-90 minuter) tillsammans med de andra kursdeltagarna, där du kommer kunna ställa frågor, få en kort föreläsning av David JP Phillips om veckans ämne, diskutera hur veckans utmaning gick och lära dig av andra. 

En Kursbok med övningar ingår till alla som köper den Digitala kursen. 

 

F: Hur länge har jag tillgång till kursen?

S: Kursplattformen med förinspelade filmer har du tillgång till tillsvidare. 

Forumet och digitala Coaching calls har du tillgång till i 6 månader. Vill du fortsätta ha tillgång till forumet och Coaching calls går det att köpa till, bara att kontakta oss. 

 

F: Jag är deprimerad, passar kursen mig?

S: Om du mår alltför dåligt, är sjuk eller hamnat i depression ska du alltid söka professionell hjälp inom vården. Kursen kan vara ett komplement i din återhämtning. 

 

F: Vad händer om jag inte är nöjd?

S: Om du känner att kursen inte motsvarar dina förväntningar får du pengarna tillbaka. Vi följer konsumentslagstiftningen om 14 dagars ångerrätt. 

 

F: Hur mycket individuell coaching/support får jag?

S: Innan du börjar kursen får du ett mail med all information. Under kursen har du tillgång till forumet där du kan ställa öppna frågor till din grupp eller individuella frågor till någon av våra coacher, som svara så snabbt dom kan.

 

F: Kan jag köpa WOWkursen till mitt företag?

S:  Vi har flera företag som jobbat digitalt enligt denna modell med positivt resultat. Kontakta Pia på [email protected] så berättar hon mer om WOWx, WOWkursen för företag. 


Coachingcall


F: Vilket program använder ni för videomöten?

S: Vi använder Zoom. 

 

F: Måste jag prata inför alla?

S: Nej det behöver du inte. Du kan ställa frågor i chatten på frågestunderna, men också i forumet. 

 

F: Måste jag ha kameran på?

S: Vi rekommenderar att våra deltagare har kameran på. Självklart vill vi se så många av er som möjligt, men att du mår bra är viktigast!

 

F: Blir det hemuppgifter?

S: Varje vecka kommer du att få en utmaning. Vi uppmanar alla att våga prova det. Vi kommer också gå igenom och prata om det som är veckans tema. 

 

F: Får man diplom?

S: Ja, alla som genomgår kursen får ett fint diplom vid kursens slut!

 

F: Kommer David vara med på frågestunderna?

S: Ja, David kommer att vara med på majoriteten av alla coachingcalls. Övriga Coachingcalls leds av  WOWteamet med Maria och Pia.

 

F: Kan jag få prata med någon innan jag bestämmer mig?

S: Självklart! Våra kontaktuppgifter finns här på hemsidan eller så kan du boka ett möte med oss. (länk)

 

F: Kommer vi träffas live?

S: Bokar du Livedagen kommer du träffa alla live. Upplever du som endast köper den digitala varianten att du vill gå livedagen kan du lägga till det i efterhand.

 

Förväntan

 

F: Vad kan jag förvänta mig av kursen?

S: Om du följer konceptet, deltar i coachning, gör övningarna och lär dig verktygen så kommer du kunna känna ett ökat lugn samt motivation och större grundglädje i livet, mer handlingskraft och ha större makt att påverka ditt mående i olika situationer.

 

 

Regler för avbokning, ombokning, sjukdom och vid oväntade händelser 

Avbokning 

Avbokning utan kostnad kan ske fram till 30 dagar före kursstart. Därefter är man bunden att betala sin bokade plats oavsett om man närvarar eller inte. Det är tillåtet att överlåta bokad kursplats då den inte är personlig. Faktura för kursen skall vara betald 30 dagar före kursstart om inte annat avtalats.

Ombokning

Ombokning av kurs till annat datum är kostnadsfritt fram till 30 dagar före kursstart. 29-14 dagar före kursstart debiteras 25% av biljettpriset, 13-0 dagar före kursstart debiteras 50% av biljettpriset. Ombokning av kurs är bara möjligt vid 1 tillfälle.

Vid sjukdom

Om du inför kursstart är sjuk och inte kan delta erbjuder vi överlåtelse av plats till en vän/kollega alternativt ombokning enligt ovanstående villkor.

Det oväntade

HeadGain AB behåller rätten att byta kursdatum vid yttre omständigheter och ändrade förutsättningar t.ex. vid pandemi och andra oförutsägbara händelser kan göra att kurser måste ställas in eller bokas om