RECENSIONER

VAD HAR ANDRA TYCKT OM WOW?

En fantastisk och härlig helg som har gett djupa insikter och kraftfulla verktyg att arbeta vidare med i självledarskap och ledarskap. Att varva teori och övningar ger förståelse och trovärdighet i innehåll och styrka i att jag själv kan behärska verktygen och fortsätta använda dem och utvecklas. Jag och mina nära märker redan förändringar och jag ser fram emot vart det här leder. Det här är en kurs som på riktigt leder till direkta och djupgående förändringar av självledarskap.

Gunilla Ölundh Sandström, Associate Professor at KTH

***

Nu förstår jag varför den heter WOW – Self Leadership, jag har kommit ungefär halvvägs genom kursen och har haft flera WOW-moments. Så hittills är jag supernöjd med kursen, tack för att jag fick denna möjlighet.”

Richard Brettéus – Projektledare

***

Vad var det som hände i helgen egentligen? De första ord som kommer till mig är magi! Men det bästa är att det är just det som det INTE är – det är allt annat än magi det vi lärt oss i helgen – det är lättbegriplig vetenskap paketerad med laserprecision, förmedlad av en eldsjäl med storytelling som egen konstart. Det vi har lärt oss kan skapa samma förflyttning som den största magi och det bästa = det är vi själva som är magikerna. Jag har redan skickat rädsla dit pepparn växer med min ”ramsa” – laserslipat på mina primära frågor och sim sa la bim gnistrar livet i klarare färger! Jag vill tacka hela deltagargänget för generöst delande av upplevelser och WOW-teamet för superb service och kärleksfullt bemötande från start till mål. Och David JP Phillips – mållös – tack!

Marie Asph Hennerdal, HR Consultant på Vågorna AB

***

Jag är så inspirerad ♥️ All heder till dig och ditt fantastiska team 🙏Tack för insikterna….dessa kommer att hålla livet ut 🥂

Jenny Fahlen – Rekryteringsansvarig Kundservice Folksam

***

Den absolut allra största och viktigaste investeringen jag gjort för mig själv och mitt självledarskap, för mig som ledare och för all min framtid. Det som hände med mig under denna helg går inte att förklara med några få meningar, men kort sammanfattning: Det är en EPISK upplevelse! GÅ DEN! Det är din absolut viktigaste investering i ditt liv någonsin! Tack alla ni 28 andra som var med och delade allt vi delade<3 Tack alla helt magiska coacher för er kärlek och otroliga kunskap, tålamod och trygghet. Har aldrig någonsin vågat släppa min gard så totalt, det beror helt och hållet på er alla. Sist men inte minst, alltså David JP Phillips, när jag klev in på gården och mötte dig första dagen var jag så sjukt Stars struck, jag skulle få möte en av mina idoler…. Min första tanke var, hur kommer du att vara? Tror aldrig jag mött en ödmjukare, klokare och kärleksfullare person. Att känna sig så sedd lyssnad och hörd på av en så stor “kändis” var för mig så galet ödmjukt. Du äger All kärlek till alla som var med WOW 12

Annelie Christensen, Affärsområdeschef Karolinska Institutet

***

Om jag skulle beskriva kursen med ett ord är det MAGI. Ska du gå en enda kurs i hela ditt liv är det WOW-kursen du ska välja. Den kommer att förändra ditt sätt att se på dig själv och din förmåga att bli den bästa versionen av dig själv för dig själv och du kommer att njuta av varje sekund. Närvaro, kunskap, kärlek, energi och trygghet allt blandas upp till den bästa cocktailen du kan tänka dig.

Jessica Bäcker – Head of quality, work environment, environment and safety, Nobina

***

Vad jag upplevde var stort! WOW vilken upplevelse och tack för ett nytt startskott i livet! Detta är en kurs för dig som vill ge dig själv en extra boost, oavsett varifrån du kommer. Du väljer sedan själv om denna boost ska vara resten av livet eller inte!

Erik Gunnarsson

***

När jag skriver denna kommentar är det två veckor sedan jag avslutade kursen. Många tankar har nu letat sig in som en del av min dagliga rutin och vardag med glädjande resultat. En del andra återstår att fokusera på. Jag har fått med mig en verktygslåda för hur jag kan tänka och vara både med mig själv och andra som på riktigt förbättrar min (och även min nära omgivnings) livskvalitet. Konkreta verktyg väl förankrade i vetenskap och biologi finns med mig framåt och jag har bara skrapat på ytan ännu. Här finns många guldkorn att återvända till och jag ser fram emot att fortsätta utvecklas som mig själv! Rekommenderar kursen varmt till alla som är öppensinnade och nyfikna på sig själva. Det var och är spännande att utforska mer.

Anna-Karin Trydegård – Managing Partner at Pond Design

***

Det var den häftigaste helgen jag varit med om i mitt liv! Jag har gått många program i ledarskap och hade relativt höga förväntningar med tanke på David’s enormt skickliga sätt att framföra men det här överträffade alla förväntningar, precis alla. Jag känner att jag för första gången har fått grepp om mig själv, hur jag fungerar och hur andra fungerar. Första dagarna när jag var tillbaka kände jag också hur jag som ledare attraherade på ett annat sätt, som om jag skapade ett naturligt ledarskap i mig själv genom att kunna leda mig själv. Att jag sen är lyckligare och gladare än vad jag kan minnas kan ju vara en bonus : ) haha! Tack David och hela gänget i Ramnäs!!!

Stefan Nilsson

***

Tack för de 2 fantastiska dagarna på WOW självledarskap du gav till Microsoft anställda.
Det var en jättebra träning och jag kommer definitivt att använda dina råd i både mitt professionella liv och mitt privatliv.
Jag ser redan förändring.
Jag omformulerar mina meningar. När jag skriver något negativt ändrar jag det till positivt

Joana Silva

***

En underbar, enastående och nästan overkligt givande helg. Jag kom in med låg energi och självkänsla, lägre än jag kanske var klar över, och kom ut som en ny, energisk och sprudlande positiv människa. Jag är närvarande, uppskattande och tacksam som aldrig förr, och jag vet att, när svackorna kommer, så har jag nu verktyg som funkar. Från mig och, inte minst, min familj: Namasté ? Det började när jag svängde in på gården och såg var vi skulle vara och så blev det ju bara en formidabel “upptur”, som de säger här i Norge, med den kulminerande avslutnings-cocktailen som grädden på moset, där känslorna exploderade och glädjetårarna bara strömmade. DU, Maria, Alex, Silvie, Stefan, ja alla på gården. Vilket gäng! Och så WOW3-arna då och speciellt mina buddies! Tack för en oförglömlig helg!

Pär Wiger

***

Helt förtjust med innehållet och verktygen som tillhandahålls! Det finns så mycket kraft i oss. Mycket uppskattat! Tack så mycket David JP Phillips!

Nelson Marques – Azure Synapse Analytics Engineer

***

Tack David JP Phillips & Team för de kraftfulla insikterna! Det var en fantastisk upplevelse

Gerta Rrezhda – Partner Technical Advisor, Azure Identity

***

Den här utbildningen var verkligen inspirerande och häpnadsväckande! Tack för din smittsamma energi, David!

Jose Pedro Roeseler – Fast Track Engineer | Microsoft

***

Tack för att du öppnar en dörr till en annan nivå av att förstå den sanna innebörden av självledarskap.
Inspirerad att fortsätta denna väg och ödmjuk inför de utmaningar som ligger framför oss

Marcus Wikström – Gruppchef Folksam Kundservice WOWx

***

I dagens pass lärde jag mig att meditera över saker jag inte ens har tänkt på tidigare och hur jag utmanar mig själv för att bryta mönstret. Ser fram emot nästa pass!

Andrei Epure – Support Escalation Engineer at Microsoft

***

Jobbar redan på att bryta mönstret. Att ha modet att se tillbaka för att gå framåt.
Jag är alltid tacksam för en möjlighet att spontandansa också så tack så mycket för det.
MaryAnn Sullivan – Operations Executive at UK Health Security Agency

***

David, Tack återigen för en helt magisk kurs. Svårt att beskriva med ord det värdet kursen givit mig, ett försök med följande analogi.
Wow kursen har tagit mig från svartvit TV till FÄRG, Den har givit mig verktyg att ta mig från färg till OLED.
Du, coacherna, alla som bidragit till detta med er energi, generositet, kunskap o glädje är fantastiska.
Tack för detta.
Helt fritt fram att välja från citatet o dela på sociala medier. Kram

Niklas Mattsson – Förändringsledare Länsförsäkringar AB

***

En ”mind-blooming experience”. Kursen öppnar en ny magisk dörr i livet som ger mersmak. Kliver vi in fullt ut blommar vår livsträdgård med så mycket glädje!

Eva Degerman